Atrium tecknar avtal i Bas Barkarby

Atrium tecknar avtal i Bas Barkarby

Uthyrning

27 maj 2020

Allians Revision & Redovisning blir första kommersiella företag att hyra kontor i Bas Barkarby- 

Allians hyr ett helt våningsplan i det 14 våningar höga huset och flyttar in i januari 2022.

– Vi är fantastiskt glada över att Allians väljer Bas Barkarby för sin fortsatta utveckling. Vi utvecklar kontor och mötesplatser på en ny nivå i Järfälla och har goda erfarenheter av att blanda utbildning, kultur och näringsliv. Den finns en inneboende kraft i att människor från olika typer av verksamheter möts och samverkar, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg.

Revisionsbyrån Allians grundades i Järfälla 2001 och idag består företaget av cirka 30 medarbetare med huvudkontor i södra Järfälla. De nya lokalerna på 400 kvadratmeter innebär ett stort steg i företagets utveckling och de blir först ut i de nya kontorskvarteren som ligger i direkt anslutning till stationen för fjärrtåg, pendeltåg och tunnelbana.

– Vår ambition är att utveckla verksamheten och bli mer tillgängliga för hela norra Stockholm och Mälardalen, säger Marina Stubbing, verksamhetschef på Allians Revision & Redovisning. Vi ser stor potential i Bas Barkarby, både för att locka nya kunder men också attrahera nya medarbetare.

Fastighetsägaren Atrium Ljungbergs utvecklingsplaner för Bas Barkarby inleddes 2016 när området runt tågstationen mellan Barkarbystaden och Veddesta började utvecklas. Tidigt stod det klart att Järfälla gymnasium skulle finnas i byggnaden tillsammans med en multihall, bibliotek samt lokaler för kulturaktiviteter. Idag är stora delar av byggnadens stomme upprest och inflyttning i de första delarna sker runt årsskiftet 2021/22.

Hyresavtalet med Allians Revision & Redovisning är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se