Atrium Ljungberg köper för 227 miljoner i Hagastaden
Fastigheten i Hagastaden omfattar totalt cirka 8 700 kvm uthyrbar kontorsyta inklusive garage, Bild: Solna Stad

Atrium Ljungberg köper för 227 miljoner i Hagastaden

Stadsutveckling

20 december 2012

Atrium Ljungberg förvärvade under gårdagen fastigheten Härden 14 i Hagastaden i norra Stockholm. Det är bolagets tredje fastighetsförvärv i området under det senaste året. Köpeskillingen uppgår till 227 miljoner.

Fastigheten Härden 14, är belägen i korsningen Hälsingegatan / S:t Eriksgatan i Hagastaden i norra Stockholm. Fastigheten omfattar totalt cirka 8 700 kvm uthyrbar kontorsyta inklusive garage. En butikslokal finns i fastighetens bottenvåning. Fastigheten är uthyrd till cirka 90%.

"Jag kan med glädje konstatera att vi har gjort ytterligare ett strategiskt förvärv. Vi fortsätter att växa inom kontorsfastigheter i Stockholm, en tydlig strategi som vi har haft sedan länge. Hagastaden är en tillväxtmarknad med stor potential där vi vill vara en stark aktör och delaktig i den spännande utvecklingen som sker nu och framöver" , kommenterar Micael Averborg, affärsområdeschef Kontor, Atrium Ljungberg i pressmeddelandet.

World in Property

Källa:

Pressmeddelande Atrium Ljungberg

För övrig information, kontakta:

Micael Averborg, affärsområdeschef Kontor, Atrium Ljungberg. Tel: 0730-26 19 07, Email: micael.averborg@atriumljungberg.se

Carola Lavén, affärsutvecklingschef, Atrium Ljungberg. Tel: 0730-26 19 37, Email: carola.laven@atriumljungberg.se