Atrium etablerar veganskt krogkoncept

Atrium etablerar veganskt krogkoncept

Uthyrning

12 januari 2021

I kölvattnet av en vegansk "take over-kampanj" blev efterfrågan så stor att konceptet nu testas i egen restaurang.

I dagarna öppnades Vegan Burger Bar, en helt vegansk version av Bun Meat Bun, i Söderhallarna.

Vegan Burger Bar öppnade den 11 januari, ett nytt koncept som under sex månader testas i form av en pop up-restaurang. Bakom satsningen ligger Bun Meat Bun som har funnits i Söderhallarna i fem år. Efter att ha genomfört en vegansk "take over-kampanj" på sina samtliga restauranger såg de en fortsatt stor efterfrågan. Nu väljer restaurangkedjan att öppna en helt vegansk hamburgerbar i Söderhallarna.

– Matmeckat Söderhallarna är en perfekt plats att testa detta koncept på. Vi ser en stor efterfrågan på vegetarisk och i synnerhet vegansk mat här. Målsättningen är att erbjuda riktigt bra vegansk snabbmat, något vi känt saknats på marknaden, säger Emma Johansson, District Manager på Bun Meat Bun. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Atrium Ljungberg i Söderhallarna. Deras satsning på mat och produkter lagade med kärlek, med hållbarhet och miljö i fokus, är något som är viktigt för oss, avslutar hon.

– Vi är glada att det här konceptet testas just i Söderhallarna och det ligger helt rätt i tiden. Vi välkomnar nya initiativ som driver matutvecklingen framåt, inte minst utifrån ett hållbarhetsperspektiv, och som erbjuder våra besökare möjlighet till både lärande och nya smakupplevelser, säger Mikael Gillerlöv, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Söderhallarna.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se