Anders Nilsson: "Därför lämnar jag Castellum" Anders Nilsson. före detta vd för region Stockholm Norr på Castellum. Foto: Castellum

Anders Nilsson: "Därför lämnar jag Castellum"

Krönika

12 december 2018

I måndags kom beskedet att Anders Nilsson lämnar Castellum. Nu skriver han själv om beslutet.

Under måndagen offentliggjorde Castellum sin nya strategi för bolaget. I samband med det stod det klart att Anders Nilsson lämnar posten som vd för region Stockholm Norr.

Nu skriver han i ett brev, exklusivt till World in Propertys läsare, om varför han och bolaget går skilda vägar.

"Castellum meddelade i tisdags vissa förändringar i koncernens organisation, förändringarna går bland annat ut på att öka fokus på logistik- och kontorsaffären. I samband med dessa förändringar har jag och Henrik Saxborn kommit överens om att jag lämnar min tjänst.

Jag är övertygad om att dessa förändringar är bra för Castellum och står därför bakom dem. Det känns bra att nu lämna över, en som jag tycker, väl rustad region, där vi bland annat arbetat med ompositioneringen av portföljen, våra arbetssätt samt organisation och styrning.

Efter 25 års fullt fokus på arbetet så har jag nu fått en möjlighet att stanna upp och fundera över vad jag vill göra härnäst. Jag känner att jag fortfarande har mycket kvar att ge. Slutligen vill jag rikta ett särskilt tack till alla duktiga medarbetare genom åren.

Tack!

Anders" 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se