AMF:s nya avtal med brittisk sportjätte

AMF:s nya avtal med brittisk sportjätte

Uthyrning

20 september 2019

Den brittiska sportmodekedjan JD Sports är på frammarsch i Sverige. Cushman & Wakefield företräder bolaget i etableringen.

Nu öppnar JD Sports en ny flaggskeppsbutik i AMF:s Gallerian på Hamngatan i Stockholm, vilken blir deras första butik i city och som väntas öppna i början av december.

– Vi är väldigt glada att ha stöttat JD Sports i deras senaste etablering i Sverige. Det kommer att bli en stor flaggskeppsbutik i två våningar med ett fantastiskt läge i Gallerian Stockholm. Gallerian är en av landets viktigaste handelsplatser och etableringen blir en viktig positionering av konceptet, säger Mats Toso, Senior Project Manager, Retail Services.

Flagskeppsbutiken i Gallerian är en satsning på nästan 1 000 kvadratmeter i två våningsplan och kommer exponera JD Sports hela koncept. Butiken blir JD Sports fjärde i regionen men troligtvis inte den sista då man letar efter fler attraktiva lägen för fortsatt expansion med hjälp av Cushman & Wakefield.

– Vi ser fram emot att välkomna JD Sports flagship-butik med dess breda utbud inom sportmode. Vi är övertygade om att butiken kommer att uppskattas av våra besökare och bidra väldigt positivt till nya Gallerians mix av upplevelser och butiker, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

JD Sports är Storbritanniens ledande sportmodebutikskedja med närmare 700 butiker världen över som erbjuder ett omfattande utbud av skor, kläder och accessoarer med betoning på noga utvalt streetwear och sportmode.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se