AMF skriver avtal med amerikansk jätte
Foto: AMF

AMF skriver avtal med amerikansk jätte

Uthyrning

10 juli 2018

Nu kliver en av de världsledande bolagen inom co-working in på den svenska marknaden. Deras första kontor hyr de av AMF.

 

AMF Fastigheter tecknar avtal med WeWork avseende fastigheten Trollhättan 29 beläget i kvarteret Urban Escape, mitt i centrala Stockholm. Världsledande WeWork erbjuder företag flexibel kontorsyta, aktiviteter, tjänster och ett globalt nätverk.

När projektet Urban Escape startade 2014 var målet att skapa ett nytt kvarter med internationell attraktionskraft. Med WeWork har den målsättningen överträffats.

– Jag är mycket glad för att WeWork kommer till Stockholm och väljer Urban Escape. Det är ett kvitto på att Stockholm och vårt kvarter står sig väl i den internationella konkurrensen, säger Mats Hederos, vd, AMF Fastigheter.

WeWorks första Sverigekontor öppnar vid Brunkebergstorg sommaren 2019 och hyresgästerna är både svenska oh internationella aktörer.

– WeWork är ett globalt företag med en stark lokal närvaro. Vårt Stockholmsteam ska utveckla kontorsplatser i världsklass genom en kombination av gedigen lokal kännedom och lärdomar från våra över 270 kontorsytor runt om i världen. WeWorks Norden-satsning ger tillgång till fler platser och öppnar för fler möten mellan medlemmar som vill utbyta idéer och erfarenheter, säger Wybo Wijnbergen, Nordeuropachef, WeWork.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se