AMF hyr ut till industrijätten Foto: AMF Fastigheter

AMF hyr ut till industrijätten

Uthyrning

17 januari 2019

Bolaget flyttar sitt huvudkontor till Marievik och hyr 3 800 kvadratmeter i AMF:s fastighet M23.

Ahlsell är nordens ledande distributör av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för professionella användare inom bland annat VVS, el, industri och bygg. De flyttar nu sitt svenska huvudkontor till Marievik och kommer att hyra cirka 3 800 kvadratmeter.

- I Marievik får vi en attraktiv mix av moderna och platseffektiva kontorslokaler med närhet till bra kommunikationer, vatten och natur. Här kommer våra medarbetare få goda förutsättningar att även i fortsättningen ta hand om våra kunder och leverantörer på bästa sätt, säger Claes Seldeby, VD Ahlsell Sverige. Ahlsell flyttar till fastigheten Marievik i maj 2019. Fastigheten är cirka 16 000 kvadratmeter och är nästan fullt uthyrd.

Ahlsell är ett fantastiskt tillskott till Marievik. De är ett spännande bolag som är välkänt och uppskattat bland en mängd av Sveriges tekniska branscher. Vi är övertygade om att de kommer att trivas i området och de flyttar till en vacker utsikt över Årstaviken och Södermalm, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se