Acrinova fortsätter expansionen i Landskrona – Landskrona har kommit att bli ett av våra nav, och detta är den fjärde fastigheten som vi kommer att uppföra i staden inom det närmaste året, säger Ulf Wallén, VD på Acrinova.

Acrinova fortsätter expansionen i Landskrona

Uthyrning

23 september 2021

Acrinova presenterar den fjärde stora affären i Landskrona på kort tid. Nu har bolaget tecknat hyresavtal med Freudenberg och bygger ännu en ny fastighet.

Acrinova har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med den tyska industrikoncernen Freudenberg, som kommer att flytta in i en fastighet som ska uppföras på Järvgatan i Landskrona.

Fastigheten på Järvgatan i Landskrona kommer att ha 2 700 kvm uthyrbar yta avsedd för lager och kontor.

Byggnaden uppförs efter Acrinovas högt ställda miljökrav med fossilfri uppvärmning och energianvändning samt egenproducerad el med hjälp av solceller.

Inflyttning beräknas ske i slutet av 2022 och hyresavtalet är tecknat på 10 år från inflyttningen.

– Landskrona har kommit att bli ett av våra nav, och detta är den fjärde fastigheten som vi kommer att uppföra i staden inom det närmaste året. Att en koncern som Freudenberg vill befästa sin etablering i Landskrona med hjälp av oss är glädjande, säger Ulf Wallén, VD på Acrinova.

Tyska industrikoncernen Freudenberg har runt 48 000 anställda och tillverkar bland annat tekniska tätningar av olika slag. Kunder i Sverige är stora industriföretag som Volvo Cars, Tetra Pak och Haldex.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se