7A nysatsar på kontorshotell i Centralposthuset

7A nysatsar på kontorshotell i Centralposthuset

Stadsutveckling

30 september 2022

7A nysatsar på kontorshotell i Centralposthuset – frigör 500 kvadratmeter kontorsyta

7A expanderar kontorsytan i historiska Centralposthuset. 500 kvadratmeter ny kontorsyta fördelat på fyra objekt i 7A Posthuset på Vasagatan i Stockholm city, mittemot Centralstationen, väntar på nya hyresgäster. Kontoren ligger i nära anslutning till husets hjärta Boberghallen, med reception, lounge och all service du kan tänkas behöva. Objekten är inflyttningsbara från 1 januari 2023. 

De nya kontorsytorna sträcker sig över alltifrån 309 kvadratmeter till 50 kvadratmeter. Du arbetar i pampiga rum med vacker historisk interiör som får dig att längta till jobbet. Få egen ingång direkt från Vasagatan och privata faciliteter så som fullutrustat kök, egna mötesrum och telefonhytter. Eller hyr mindre kontorsrum där du möts av marmorklädda väggar, trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp. Oavsett om ditt företag är stort eller litet så hjälper vi dig att hitta den perfekta, skräddarsydda kontorslösningen.

– Vi är väldigt stolta över att få visa upp våra nya, unika objekt i Centralposthuset. Det är häftigt att ställa i ordning moderna och fullutrustade kontorsytor i miljöer som bär på en så rik historia. Kombinationen gör 7A Posthuset till en väldigt speciell arbetsplats, säger Ida Tengman, försäljningschef på 7A. 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se