Sjöblom tar tung tjänst hos Citycon Isabell Gent och Caroline Sjöblom.

Sjöblom tar tung tjänst hos Citycon

Personnytt

4 maj 2022

Citycon förstärker marknadsavdelningen genom att rekrytera Caroline Sjöblom som ny marknadschef för Sverige och Danmark efter Isabell Gent, som har tillträtt en nyinrättad roll som marknadschef i Norden och Baltikum.

Caroline Sjöblom har arbetat med retail under större delen av sitt yrkesverksamma liv och kommer närmast från AMF Fastigheter där hon var marknadsansvarig för Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian. Hon har tidigare också arbetat med marknadsföring av butiker och restauranger på flygplatserna Arlanda och Landvetter.

– Fastighets- och retailbranschen befinner sig i en väldigt spännande utvecklingsfas och det ska bli jätteroligt att ansluta till Citycon som är den största aktören inom köpcentrum i Norden och Baltikum. Jag ser fram emot att, tillsammans med teamet, fortsätta utveckla marknadsföringen för våra åtta gallerior i Sverige och Danmark i syfte att dra besökare till platserna, bygga varumärkeskännedom och bidra till ett ökat värde för Citycon som bolag, säger Caroline Sjöblom.

Isabell Gent tillträdde sin nya roll som nordisk marknadschef den 1 januari. Bland annat ska en ny varumärkesstrategi utvecklas och nya riktlinjer för varumärket implementeras på 34 gallerior i fem länder.

– Jag ser verkligen fram emot att få jobba i ett mer övergripande och nordiskt perspektiv och samla hela vårt marknadsteam i arbetet framåt. Jag är övertygad om att vi kommer att hitta positiva synergier genom att förtydliga vår marknadsstrategi och förbättra våra processer. Jag kommer även att se över vilka byråer och system vi behöver jobba med för att uppnå maximal effektivitet, säger Isabell Gent.

 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se