Annonsering

På webben

Varje dag levererar World in Property de allra senaste nyheterna inom fastighetsbranschen.
Genom att annonsera på worldinproperty.se når du en köpstark målgrupp som dagligen informerar sig om vad som händer i fastighetsbranschen. Besökarna är främst intresserade av fastighetsmarknaden med stort fokus på: transaktion, finans, bostadsmarknad, fastigheter till salu, juridik, infrastruktur, börs/ekonomi och samhällsbyggnad.

Nyhetsbrevet

World in Property har sedan starten 1989 varit nyhetsledande i fastighetsbranschen. Genom nyhetsbrevet som distribueras till över 20 000 personer rapporterar vi dagligen om senaste nytt. Fram tills i dag har vi levererat över 2 000 nyhetsbrev med uppdaterad och relevant information.
Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och distribueras dagligen till stora delar av fastighetsbranschen. Efter att World i Property skannat av marknaden och gjort djupgående intervjuer och analyser mejlas nyhetsbrevet till våra läsare varje morgon. Vi är en oberoende nyhetskälla och vi citeras kontinuerligt av många kollegor i branschen.

Magasinet

EXKLUSIV PUBLIKATION

I World in Propertys exklusiva magasin kommer det gå att läsa tunga analyser från branschanalytiker, temaartiklar om marknaden och djupintervjuer med nationella och internationella fastighetsprofiler.
Magasinet kommer att bli en naturlig del för beslutsfattarna som får tidningen när de vill uppdatera sig om branschen.

Kontakta oss

Vid intresse, tveka inte att kontakta oss på annonsera@worldinproperty.se.

Vår Vision

Vi främjar kvaliteten av beslut genom att informera och utvecklas kunskap inom fastighetsbranschen och genom att bygga starka nätverk inom den kommersiella fastighetssektorn. Vi kombinerar observation av branschtrender och marknadsutveckling med fakta och erfarenhet för att låta våra läsare och konferensdeltagare att vidta åtgärder och skapa momentum i sina företag.

50

Seminarier

21.946

Prenumeranter